Τμήματα χορού μας

Divider

Χορός για όλες τις ηλικίες.

Divider
Icon 01

Baby

(από 3,5 έως 5 ετών)

Icon 02

Juvenile

(από 6 έως 11 ετών)

Icon 03

Junior

(από 12 έως 15 ετών)

Icon 04

Adult

(16+)

Πρόσθετες Δραστηριότητες

Ο Σύλλογος χορού “Best Dance” εκτός από τα μαθήματα, διοργανώνει κατά καιρούς και άλλες δραστηριότητες, όπως διαγωνισμοί, παραστάσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εκδρομές, θεματικά πάρτι κλπ.

Όλα αυτά, γιατί ο χορός εκτός από διασκέδαση και άθληση, δημιουργεί δυνατούς δεσμούς και μακροχρόνιους κι εμείς στη σχολή πιστεύουμε στον θεσμό της ”οικογένειας” και όχι στις απλές και τυπικές διαδικασίες!!!!

Διαγωνισμοί

Ο σύλλογος είναι μέλος της Εθνικής Χοροαθλιτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε.) και μέλος του World Dance Σport Federation (W.D.S.F), και συμμετέχει σε πανελλήνιους και διεθνής διαγωνισμούς με τις υψηλότερες διακρίσεις.

Παραστάσεις

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα ο σύλλογος μας διοργανώνει ανοιχτά μαθήματα για όλα τα καινούργια τμήματα. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδο των παιδιών τους και την παρουσίαση από τους προχωρημένους χορευτές μας. Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιείται η ετήσια παράσταση με όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος μας συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της πόλης (Λευκή Νύχτα, Cosmopolis και άλλα). Όπως επίσης και στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας.

Βρείτε το αγαπημένο σας στυλ χορού και ελάτε στην παρέα μας

Divider

Παιδικά τμήματα

Η μουσική του σε παρασέρνει. Με τα πρώτα βήματα η διάθεση αλλάζει, γίνεται πιο χαλαρή, πιο ελεύθερη, πιο αυθόρμητη. Τα γρήγορα βήματα γίνονται παιχνίδι, σκέρτσο, νάζια και αυτοσχεδιασμοί

Ladies Latin

All Ladies Latin

Ο σκοπός αυτού του τμήματος είναι η δημιουργία μιας ομάδας χορού η οποία αποτελείται από κοπέλες που ασχολούνται με το Λάτιν χορός

Latin Solo

Ένα ενεργητικό λάτιν χορός χωρίς παρτενέρ στο οποίο προσφέρονται διάφορα λάτιν στυλ

Solo Latin
Couples Latin

Ζευγάρια

Οι λάτιν χοροί χορεύονται σε ζευγάρια, είναι σε πιο γρήγορο ρυθμό από τους ευρωπαϊκούς χορούς, είναι περισσότερο αισθησιακοί να χορεύουν σε πολύ μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο

Μοντέρνο Σύγχρονο

Τα Οφέλη του χορού είναι πολλά τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Μοντέρνο και Σύγχρονο βοηθάει στη σωματική ανάπτυξη, στην καλύτερη λειτουργία

Contemporary Best Dance
Salsa

Κοινωνικός χορός

Ενα μοναδικό μέσο επικοινωνίας και έκφρασης, διασκέδασης και χαράς, εκτόνωσης και εκγύμνασης σώματος και πνεύματος

Γαμήλιος χορός

Εάν έχετε επιλέξει τη μουσική ή το τραγούδι για το γάμο σας, φέρτε το CD στο πρώτο σας μάθημα και θα σας διδάξουμε τα σωστά βήματα και τις φιγούρες ώστε να ”δείχνετε” υπέροχοι και ρομαντικοί στον πρώτο σας γαμήλιο χορό. Εάν έχετε αμφιβολίες ή δεν έχετε επιλέξει τη μουσική για το γάμο, θα σας συμβουλεύσουμε για τη σωστή. Όσο πιο σύντομα ξεκινήσετε, τόσο καλύτερα ”θα δείχνετε” ως ζευγάρι μπροστά σε συγγενείς και φίλους.
Συμβουλές για το Γαμήλιο Χορό: Μη περιμένετε μέχρι τη τελευταία στιγμή. Θυμηθείτε ότι το πρόγραμμα σας όσο πλησιάζει η ημέρα του γάμου σας θα γίνεται όλο και πιο ασφυκτικό. Οι καθηγητές χορού συμβουλεύουν όλα τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν να αρχίσουν τέσσερις με έξι μήνες πρίν το γάμο έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για εξάσκηση, ειδικότερα αν ασχολούνται για πρώτη φορά με το χορό.

Gamos
Scroll to Top