Το Προφίλ μας

Divider

Καλώς ορίσατε στο Best Dance Kavala

Divider

Ο σύλλογος χορού «BEST DANCE» που εδρεύει στη πόλη της Καβάλας,  και ασχολείται με την εκμάθηση του χορού σε άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.

Λίγα λόγια για εμάς

Best Dance ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 κάνοντας το όνειρο μας πραγματικότητα, δημιουργήσαμε εάν μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο οπού οι χορευτές αλλά και οι γονείς να αισθάνονται ανετά και ευχάριστα. 

Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε μέσα από τη δική μας εμπειρία τι γνώσεις μας για τις τεχνικές του χορού αλλά και την αγάπη για το χορό. ο χορός σε συνδυασμό με τη μουσική βοηθάει το σώμα αλλά και το πνεύμα των χορευτών να εκφράζεται ελευθέρα μέσα από τις κινήσεις τους.  Ας μη ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας, και το μέλλον είναι υποχρέωση μας να χτίζεται σωστά. αρχίζοντας λοιπόν να διδάσκουμε μεθοδικά και σωστά από τη τρυφερή ηλικία των 3,5 ετών τα παιδιά αποκτούν τις απαραίτητες βάσεις έτσι ώστε στο μέλλον εξοπλισμένα με όλα τις γνώσεις αλλά και την αγάπη για το χορό να ακολουθήσουν μια αξία επαγγελματική καριέρα.

Ο σύλλογος είναι μέλος της Εθνικής Χοροαθλιτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε.) και μέλος του World Dance Σport Federation (W.D.S.F). Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πτυχία σε American Style από πιστοποιημένους Αμερικανούς εξεταστές καθώς και σε International Style από Βρετανούς εξεταστές της International Dance Teachers Association σε όλα τα είδη των διεθνών χορών. BEST DANCE συμμετέχει σε πανελλήνιους και διεθνής διαγωνισμούς με τις υψηλότερες διακρίσεις.

Κανονισμοί

Divider

 1. Ο σύλλογος λειτουργεί από 1 Οκτώβρη έως 30 Ιούνη (τον Σεπτέμβριο εγγραφές και έναρξη μαθημάτων) και ακολουθεί όλες τις Σχολικές γιορτές κ αργίες όπως ορίζει το Υπουργείο Παιδείας. Σε περιπτώσεις προβών και εκδηλώσεων τα μαθήματα θα παραδίδονται και σε ημέρες αργίας πάντα μετά από συνεννόηση με γονείς και μαθητές.
  2. Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται μέσα στη πρώτη εβδομάδα του κάθε μήνα. Σε περίπτωση προσωρινής διακοπής των μαθημάτων, εκτός σοβαρού προβλήματος υγείας, οι μαθητές δεν απαλλάσσονται από την καταβολή των διδάκτρων για το διάστημα αυτό.
  3. H διάρκεια του μαθήματος είναι 50 λεπτά. Οι μαθητές θα πρέπει να έρχονται για το μάθημά τους τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα.
  4. Παρακαλούμε οι μαθητές να μην αφήνουν χρήματα ή είδη αξίας στα αποδυτήρια. Σε περίπτωση απώλειας ο σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη.
  5. Τα τμήματα οργανώνονται σύμφωνα με την ηλικία και την επίδοση των μαθητών και ύστερα από πρόταση των καθηγητών.
  6. Οι γονείς να ζητούν πληροφορίες για την πρόοδο των παιδιών τους από τους καθηγητές και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις. Παρακαλούμε για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο να απευθύνεστε στη διεύθυνση του συλλόγου.
  7. Παρακαλούμε οι γονείς ή οι μαθητές να ενημερώνουν τους καθηγητές σε περίπτωση κάποιας σοβαρής πάθησης.
  8. Δεν επιτρέπεται η παρουσία των γονέων μέσα στη αίθουσα διδασκαλίας, παρά μόνο μετά από άδεια. Κατά τη διάρκεια της Σχολικής χρονιάς θα υπάρχουν “ανοιχτά μαθήματα”.
10. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τα κινητά τηλέφωνα είναι απενεργοποιημένα.
11. Σε περίπτωση που σύλλογος χάσει μάθημα, για παράδειγμα λόγω ασθένειας καθηγητή, είναι υποχρεωμένη να αναπληρώσει.

Scroll to Top